Sex and the city!

Jag har under lång tid varit förtjust i serien Sex and the city. I slutet av serien blir Carrie lämnade ensam i Paris för att hennes kille jobbar konstant. Jag har länge drömt om att åka till Paris, precis som Carrie. I en storstad är det dock lätt att bli anonym och försvinna. Det kan därför vara extra svårt att lära känna nya människor. Viktigt att komma ihåg är att det är människorna inte enbart byggnaderna och utemiljöerna som skapar resan. Därför är det så betydelsefullt att välja vem som följer med på resan.

Ofta är det att föredra att åka själv från att åka med någon som det inte funkar med. Jag har gjort ett par resor på egen hand till Frankrike (jag åkte igenom Paris en gång). Resorna fungerade utmärkt eftersom jag hamnade direkt i ett sammanhang där det fanns möjlighet att lätt lära känna andra människor. Det blev till och med lättare att lära känna nya människor eftersom människor har lättare att närma sig en enskild individ än en okänd grupp. De städer jag besökte var dock mycket mindre än Paris.

När jag åker till Paris, vilket jag ska göra, vill jag göra det i gott sällskap eller möjligen i ett sammanhang där jag lätt kan träffa nya människor.

Jag hade en gång en bild, men den vågade jag inte båhålla på grund av upphovsrätten så nu blir jag ju tvungen att åka dit själv och fotoa, synd va??? =)

Kommentarer
Postat av: Enna!

Paris <3 Sex and the city <32009-08-18 @ 15:54:13
URL: http://annegbg.blogg.se/
Postat av: Hanna

Svar: Ja, det var väldig varmt, särskilt när man ska dansa och inte bara ligga och glassa i solen.

2009-08-18 @ 18:27:48
URL: http://hannapannaz.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja visst är den! Jag längtade till hösten, tills den kom med en massa regn.. Jag vill ha en varm och torr höst med en massa gula löv :) fast hörde idag att det skulle bli varmt till helgen, så det tackar jag itne nej till det heller :P

2009-08-18 @ 19:20:57
URL: http://diarybyholdor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0