Recept: Renskav med kantareller och squash



Ingredienser
1 pkt renskav
kantareller
1 medelstor squash
vitlök
torkad koriander
gurkmeja
kanel
salt
svartpeppar
1 dl crème fraiche
spagetti

Rensa kantarellerna och fräs dem i lite smör i en stekpanna.

Koka upp lättsaltat vatten och börja att koka spagettin efter anvisningen på paketet.

Fräs squashen i lite smör med vitlök, torkad koriander, gurkmeja, och kanel i en medelvarm stekpanna så att den börjar att mjukna. Lägg den sedan åt sidan. Öka temperaturen i stekpannan och bryn renskaven i lite smör. Dela den i mindre bitar med hjälp av en gaffel. Lägg tillbaka squashen och tillsätt kantarellerna. Fräs alltihop en stund. Tillsätt sedan crème fraiche och låt alltihop koka samman. Salta och peppra efter smak.

Häll av spagettin och servera genast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0