Yoga

Jag har börjat på yoga! Det är hur skönt som helst. Jag blir som en ny människa när jag går därifrån. Alldeles lugn och mera nöjd med livet. Jag tror att alla människor skulle må bra av att fokusera mera inåt ibland. Känna efter hur vi faktiskt mår. Kunna koppla av och inte känna att vi ska prestera på max hela tiden. Vi behöver inte alltid vara bäst eller prestera vårt yttersta för att få finnas. Vi får finnas på denna jord ändå! Jag lovar! Det kan vara bättre att välja vart vi ska lägga mest energi istället för att satsa gärnet på precis allt jämt!

Nya stövletter!

Hittade de här fina stövletterna på rean i storlek 35!!! Kunde inte låta bli att slå till! :) Svarta klackar i mocka med fransar! Underbart!!!


Testat: Aloe vera original - TandkrämEn tandkräm som kombinerar flour och aloe vera (45%). Flour behövs för att motverka uppkomsten av karies och aloe vera har läkande egenskaper för munhålan. Den innehåller även Propolis som har en mild polerande effekt på tänderna. Den innehåller inte Natrium Lauryl Sulfate som kan vara irriterande för slemhinnorna i munnen. Den är utvecklad i samarbete med svensk tandvård.

En väldigt bra tandkräm som fungerar för min känsliga mun. Den löddrar möjligen inte lika mycket som många andra tandkrämer jag har testat men jag upplever det inte som något negativt. Den smakar friskt av mint vilket jag tycker om.

Betyg: 5 av 5

RSS 2.0